Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Ändring v 51 i Kanal 5

Ändring v 51 i Kanal 5

december 15th, 2017 Posted in badkars Tags:

 

15 december 2017

ÄNDRING I KANAL 5

Vecka 51 2017

Tisdag 19 december utgår Trafikpoliserna kl 20.00 och Dessertmästarnas jul är nyinsatt kl 05.10. Tider ändras och tablån ska se ut enligt nedan.

20.00 The Big Bang Theory

I detta avsnitt: Sheldon och Amy ska vara värdar för ett direktsänt Alla hjärtans dag-avsnitt av Fun with Flags. Leonard och Penny brottas med jobbiga tankar om att bli äldre. Howard och Bernadette hittar en överraskning i sitt badkar. Raj slits mellan Emily och den söta tjejen han träffade i serietidningsbutiken.
Leonard och Sheldon är superintelligenta fysiker men socialt hopplösa. Leonard har ett skakigt förhållande med den vackra och levnadsglada grannen Penny medan Sheldon är nöjd med ett platoniskt förhållande med den kärlekstörstande forskaren Amy. I gänget ingår också forskarkollegorna Raj och Howard och Howards fru, den förtjusande mikrobiologen Bernadette.
Skådespelare: Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch.
Amerikansk komediserie från 2015-2016.
Originaltitel: Big Bang Theory, The. Syntolkas.
S09E15.

20.30 The Big Bang Theory

I detta avsnitt: När gänget får veta att Bernadette är gravid firar de genom att sjunga karaoke. Men Bernadette blir orolig när Howard flippar ut på grund av graviditeten, och Howard är övertygad om att han måste börja tjäna mer pengar för att försörja barnet och ge det en bra framtid.
Leonard och Sheldon är superintelligenta fysiker men socialt hopplösa. Leonard har ett skakigt förhållande med den vackra och levnadsglada grannen Penny medan Sheldon är nöjd med ett platoniskt förhållande med den kärlekstörstande forskaren Amy. I gänget ingår också forskarkollegorna Raj och Howard och Howards fru, den förtjusande mikrobiologen Bernadette.
Skådespelare: Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch.
Amerikansk komediserie från 2015-2016.
Originaltitel: Big Bang Theory, The. Syntolkas.
S09E16.

21.00 Guardians of the Galaxy

23.25 CSI

00.25 Criminal Minds

01.20 Tunnelbanan

02.20 Murdoch Mysteries

03.05 Castle

03.50 Ellen DeGeneres Show

04.30 Cougar Town

04.50 Dr Ken

05.10-05.55 Dessertmästarnas jul

I detta avsnitt: Snart är julen här och konditorerna dukar upp det stora, söta julbordet. Sebastien gör en baba au rhum, Magnus serverar julkulor och Roy bakar en pepparkakscheescake. Det blir också en julig pavlova, eclairer och en massa andra ljuvliga, juliga godsaker. Och så bygger de tre konditorerna en makalös julgran av pepparkakor.
Det doftar av saffran och kanel i Dessertmästarjuryns julkök. Bland de klassiska godsakerna på det söta julbordet finns också mer exotiska smaker och dofter. De tre meriterade konditorerna Magnus Johansson, Sebastien Boudet och Roy Fares kavlar än en gång upp både ärmar och degar för att bjuda på sina egna favoritdesserter och -bakverk och sprida inspiration till en stämningsfull och extra god jul.
Programledare: Roy Fares, Magnus Johansson, Sebastien Boudet.
Svensk underhållningserie från 2017.
Från dagen. Originaltitel: Dessertmästarnas jul.
S02E04.

Fredag 22 december utgår Trafikpoliserna kl 18.00 och ersätts av Vägens hjältar.

Vägens hjältar

I detta avsnitt: Soffan rycker ut till en seriekrock i Västberga. Tre ambulanser tar hand om skadade innan bärgningsarbetet kan börja. En våldsam olycka har inträffat på E4:an, det är långa köer kring olyckan och en personbil sitter fastkilad. Lena får problem med bärgningen eftersom vajern går av. En bil har fått stopp mitt på E4:an i morgonrusningen. Denny skyndar dit för att bärga bilen men då inträffar ännu en olycka på samma plats. Berra kommer till en olycka på Botkyrkaleden där den ena föraren har smitit.
Bakom varje trafikolycka, bilkö, motorstopp, soppatorsk och blåljus finns drabbade människor och hjältar som räcker ut sina hjälpande händer och röjer upp. Vi följer med vägassistansen, bärgarna och larmoperatörerna som ser till att Stockholms ständigt pågående trafikkaos flyter på så smidigt som det bara går.
Svensk dokumentärserie från 2017.
Från dagen. Originaltitel: Vägens hjältar. Syntolkas.
S03E06.

Lördag 23 december utgår Trafikpoliserna kl 04.15 och ersätts av Arga snickaren med Adam Alsing. Cougar Town är nyinsatt kl 05.40.

04.15 Arga snickaren med Adam Alsing

I detta avsnitt: Titti och Martin köpte huset i Säffle för fyra år sedan med döttrarna Victoria och Martina. De började riva köket som är fuktskadat och problemen kom direkt. Martin gick in i väggen och bygget avstannade. Familjen har ett kök som ser ut som en jordhög och ingen har eget rum. Titti har tröttnat, hon orkar inte en vinter till. Martin åker och fiskar när det blir för jobbigt. Tittis högsta dröm är att få besök av sina äldre söner med Tittis barnbarn. Adam träffar en familj där hoppet känns avlägset.
Livsfarliga elledningar, mögliga källare, tak som läcker och väggar som rasar in. Vi ser Adam Alsing och hans team då de oförtröttligt hjälper familjer som tappat kontrollen över sina hem och liv. Adam tar reda på varför familjerna hamnat i den situation de befinner sig och Sveriges favoritsnickare Magnus ”Mange” Kvaernå och skickliga inredaren Maria Celin gör allt de kan för att hjälpa familjerna på rätt köl och få ordning på sina hem.
Programledare: Adam Alsing. Medverkande: Maria Celin, Magnus Kvaernå.
Svensk inredningserie från 2017.
Från dagen. Originaltitel: Arga snickaren med Adam Alsing. Syntolkas.
S02E12.

05.00 Mike Molly

05.20 The Real O’Neals

05.40-06.00 Cougar Town

I detta avsnitt: Travis tar hem sin nya flickvän Kirsten för att träffa Jules, och Jules känner sig omedelbart hotad när Ellie påpekar att varje tjej som Travis tar hem kan vara Jules blivande svärdotter. Graysons hus blir den nya platsen där gänget hänger och han avskyr det.
Jules är en heltidsarbetande tonårsmamma som inser att livet inte behöver vara slut vid 40. Travis är hennes son som förfasas över hennes ambitioner att träffa en ny man. Väninnan Ellie drar sig inte för att kläcka en och annan sarkastisk kommentar om Jules nya livsstil. Jules exman Bobby är en schysst kille men har lite för mycket av barnasinnet kvar. Där finns också den unga och ärtiga kollegan Laurie som gärna hjälper Jules i jakten på en ny man.
Skådespelare: Courteney Cox, Dan Byrd, Christa Miller, Busy Philipps, Brian Van Holt, .
Amerikansk komediserie från 2010-2011.
Från dagen. Originaltitel: Cougar Town.
S02E08.

Julafton, söndag 24 december, har tiderna ändrats enligt nedan.

08.15 America’s Funniest Home Videos

08.50 Scooby-Doo och legenden om vampyren

10.15 Tingeling – Legenden om Önskedjuret

11.40 Julkampen

(ej ändrade tider)

04.25 Arga snickaren med Adam Alsing

05.15 The Real O’Neals

05.35-06.00 America’s Funniest Home Videos

För ytterligare information vänligen kontakta Arne Lööf, pressavdelningen. Tel: 08 52055283, emejl: arne_loof@discovery.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen