Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkar » Badrumsakuten

Badrumsakuten

september 26th, 2011 Posted in badkar Tags:

Ska det behöva vara så svårt?
Det tycker inte vi utan introducerar nu badrumsakuten.se och Hafa play, filmer på nätet om badrum. Allt för att underlätta för kunden. Vi har delat in dem i tre segment, inspiration, monteringshjälp samt hur man enkelt byter en reservdel.

30 st inspirationsfilmer, Hafa Play.
Till de flesta av våra badrumsprodukter har vi inspirationsfilmer.
De är både inspirerande och informativa. Symbolen nedan talar om att det finns en film på just din produkt

Enkla monteringsfilmer på dusch och Steamer.
Först gjorde vi en film på hur man monterar Hafa Polaris duschkabin, den har underlättat mycket. Nu har vi gjort två filmer till, hur man monterar Hafa Igloo R samt Hafa Kioto Steamer.
Här visar vi enkelt steg för steg hur du själv kan montera utan dyra hantverkskostander.

Hur man enkelt byter en reservdel.
Vår reservdelshop har varit i full gång ett tag där slutkonsumenten direkt har kunnat beställa en reservdel. Det har underlättat mycket för konsumenten som därmed en snabbare hantering. Att få sin reservdel snabbt och enkelt är vårt mål.
För att underlätta ytterligare har vi gjort 26 filmer på hur man byter de vanligaste reservdelarna. Här visar vi t.ex. hur du enkelt steg för steg justerar en lådskena på en Hafa badrumsmöbel.

Hafa mönsterskyddar sina produkter på alla aktuella marknader.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen