Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Fasettslipade mönster – Westerbergs lyfter in trenden i badrummet.

Fasettslipade mönster – Westerbergs lyfter in trenden i badrummet.

augusti 11th, 2014 Posted in badkars Tags:

En sökning på ordet fasett ger snabbt inblick i hur intressant och i tiden detta mönster är, i allt från textil till keramik, glas och high-fi produkter. Grafiskt med spännande linjer och kontraster men ofta som en mjuk helhet.

Måns Broman, en av tre designers på Rutger Design, har lång erfarenhet av att designa produkter inom många kategorier och har bland annat vunnit en Elle Deco International Adwards. Nu har Måns designat ett nytt badkar för westerbergs. Ett badkar som tar fasta på fasett-trenden.

Westerbergs Diamond är ett badkar som skapar spännande kontraster i ditt badrum då fasettdesignen skapar mönster av ljus och skuggor. I formskapandet har Måns jobbat hårt att få fram balans i linjerna och fasettslipningen för att skapa rätt känsla men också för att ergonomin ska passa oss nordbor.

 

Westerbergs ingår i en av Nordens största badrumskoncerner. Huvudkontoret ligger i Halmstad, Sverige. Westerbergs har i mer än 30 år levt efter filosofin: så mycket välmående till så många som möjligt. Vi är ledande i Norden med ett heltäckande sortiment av massagebadkar och badkar, samt ett nytt sortiment spabad. Massagebadkaren bygger vi med stolthet i vår fabrik i Skene. Vi vill förmedla känslan av att befinna sig någonstans mellan dröm och verklighet. I badrummet, i ditt eget spabad, på altanen eller i ett hörn av trädgården

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

 

 

 

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen