Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Imponerande ISH-monter från AXOR och hansgrohe

Imponerande ISH-monter från AXOR och hansgrohe

februari 13th, 2017 Posted in badkars Tags:

När ISH, världens ledande VVS- mässa öppnar sina dörrar om ett par veckor riktas internationella badbranches ögon på Frankfurt. Hansgrohe gruppen kommer imponera på besökare med sina varumärken AXOR och hansgrohe med innovationer för badrum och kök. Den 14-17 Mars 2017 kan yrkesverksamma utforska många nyheter från de två märkena på över 2000 m2 monter på Frankfurt mässans Festhalle, och den 18 mars mässan är öppen för konsumenterna.

”Med våra starka varumärken AXOR och hansgrohe har vi byggt upp ett pålitlig namn som ett ledande företag när det gäller kvalitet, innovation och design”, säger Thorsten KLAPPROTH, VD för Hansgrohe gruppen. ”Vid ISH 2017 kommer vi återigen att leva upp till vårt rykte och presentera en rad sensationella nyheter”, tillägger han. ”Vi tänker på vatten i badrum och kök i helt nya dimensioner, lägger till värdefulla funktioner och därmed skapar en ny, känslomässig upplevelse av vatten. Och inte bara våra produktinnovationer – utan även vår monter är en imponerande attraktion för våra gäster.”

AXOR avslöjar världsnyheter till lyxiga bad

Varumärket AXOR (www.axor-design.com) är en trendsättare i att utveckla, designa och producera avantgardistiska designföremål för lyxiga badrum och kök. Kranar, duschar och tillbehör från varumärket kräver perfektion i konstruktion, tillverkning och drift. Vid årets ISH upphöjer AXOR duschen till en lyxig upplevelse i nya dimensioner – och presenterar särskilt en ny stråltyp. År av forskning har skapat en perfekt vattenström som är en unik hyllning till vatten. Även ett antal nya inventarier som tilltalar flera stilar på tvättställ, badkar och dusch, har premiär på ISH.

AXOR är också värd ”AXOR talks” som en del av utvecklingen forumet ”Pop up my Bathroom”. Tisdag, onsdag och torsdag. 16-17 utforskar paneldiskussioner teman under rubriken ”Individualisering”. Panelmedlemmar är branschexperter, arkitekter och inredare, och AXOR inbjuder också mässbesökare att delta i inspirerande och informativa diskussioner. Utställningen och trend forum ”Pop up my Bathroom” ligger i Hall 4.0.

Uttrycksfull design och innovativ komfort från hansgrohe

Med sina många prisbelönta innovationer och design former är hansgrohe ett premiummärke vid användning av vatten i köket och badrummet. För det är där människor tillbringar sin viktigaste tid och njuter av stunden med vatten. hansgrohe utvecklar banbrytande lösningar för de tillfällen där extraordinär design i kombination med kvalitet, lång livslängd och intelligenta funktioner ökar användarvänligheten. På ISH visar hansgrohe bland annat en innovativ lösning som gör det enkelt och bekvämt att styra ett spabad med många spraymönster. En geometrisk och tydlig design kännetecknar också en ny serie duschar och kranar, som kan ses på stativet i mars. Det vardagliga köksarbetet blir en upplevelse och mer bekvämt.

Rådgivning och service på mässan

Anställda från över 40 länder som representerar Hansgrohe gruppen är på mässan, däribland Sverige. Företaget från Schiltach i det sydtyska Schwarzwald välkomnar dig med ett internationellt team av experter från produkthantering, marknadsföring, försäljning, teknisk service och pressavdelning. PR organiserar en rundtur i montern för reportrar, tisdag till fredag. 10.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen