Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Nya badrumsmiljöer hos Fredells Byggvaruhus

Nya badrumsmiljöer hos Fredells Byggvaruhus

september 13th, 2018 Posted in badkars Tags:

I Fredells badrumsutställning i Sickla finns över tjugo olika badrumsmiljöer som ska inspirera och vägleda kunden i sitt beslut angående materialval och färg på inredning. Nu står sex nya miljöer klara. Inspirationsmiljöerna uppdateras kontinuerligt för att visa nyheter i sortimentet och är en hjälp för kunden i det stora utbudet av kakel, klinker, blandare och badrumsmöbler

”I takt med det ökade inredningsintresset ökar också efterfrågan på snygga, trendiga badrum. Våra utställningar är en del av den helhetsupplevelse som vi vill erbjuda kunden. Vi vill inspirera och ge nya idéer på hur kakel, klinkers, blandare och badrumsmöbler kan kombineras och skapa en personlig känsla i inredningen. Genom att leka med yta och form i miljöerna hittar vi nya uttryck där både trender och det tidlösa får komma till liv och lyftas fram”, säger Johannes Widenström, Varuhuschef Sickla.

2018 års badrumstrender speglar djupare färgtoner och mer naturmaterial än tidigare år. Grön växtlighet får ta mer plats och badrummet får överlag en mer personlig prägel än tidigare. Som motvikt till det mer ombonade återfinns detaljer som ger en lyxig eller dramatisk känsla, som mässing eller svarta toner. Moderna, bekväma lösningar och funktioner fortsätter att vara viktigt för konsumenten.

Samtliga miljöer är döpta efter platser. Istanbul återspeglar naturen med en klinker i varm kulör från Bricmates senaste serie, inspirerad av den vackra greigefärgade gotländska kalkstenen. Tillsammans med ett matt, vitt, tvättställ med rund skiva ger den ett naturligt och modernt uttryck som känns äkta.

Kungsholmen för tankarna till ett elegant hotell med sina stora grå marmorplattor. Calacatta Grey har en sammetslen yta och är lagd både som klinker och kakel för att skapa en enhetlig känsla. Badrumsmöbler i rena linjer och diskreta former kompletterar looken.

Samtida och tidlös design sammanfattar miljön som har fått benämningen Oslo. Här återfinns lågmälda nordiska nyanser i vitt och grått, vilket är en badrumsklassiker som överlever de flesta trender.

Vad gäller kakel och klinker så är marockanska mönster fortsatt populärt, liksom hexagonformat. Miljön med namnet Berlin kombinerar två trender med sitt hexagonformade kakel och svarta detaljer på badrumsmöblerna och i fogarna.

Även Boston lyfter trenden med detaljer i svarta toner som kommer igen i takdusch, blandare, golvbrunn och badrumsmöbler, vilket skapar en dramatisk och lite mystisk känsla. Här används flera olika kakel- och klinkervarianter som hålls samman av den enhetliga naturliga färgsättningen, men som genom sin placering bildar ett spännande mönster.

Gyllene toner som mässing och koppar har visat sig hänga med över tid och är en av rådande badrumstrender att räkna med. I Dublin återfinns mässing i både blandare och handdukstork och förstärker känslan av vardagslyx. Lhådös gröna blanka kakel utgör en elegant fondvägg som tillsammans med innertakets målade yta ger ett sobert och nutida intryck, vilket förstärks ytterligare av den runda organiska formen på badkaret.

Kontakt Fredells Byggvaruhus:

Johannes Widenström, Varuhuschef Sickla

johannes.widenström@fredells.com

073-920 65 70

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen