Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Premiär

Premiär

augusti 25th, 2015 Posted in badkars Tags:

Stolt lanserar vi nu vår nya möbelserie, Gryning i modernt klassisk stil med moderna tunna linjer. Designen är väl avvägd tillsammans med material av högsta kvalitet och funktion i framkant. En genomtänkt enkelhet med vackra och noga utvalda detaljer och kvalitetskomponenter gör våra nya badrumsmöbler just tidslösa.

Gryning

Möbeln ger dig möjlighet att kombinera fritt så att du får en badrumsmöbel precis som du vill ha.Gryning finns i matt vit och svart lack samt i tre bredder. Du kan få nedsänkt handfat i porslin eller, fristående handfat som placeras på en bänkskiva i massiv ek eller på det vackra stenmaterialet Silestone. Välj mellan flera olika överdelar, nätt rund eller rektangulär spegel eller ett praktiskt spegelskåp. Lådorna har fullutdrag och öppnas med något av våra handtag eller med push-open funktion.

Handfat Stråla

Detta vackra gracila italienska handfat genomsyras hantverket i minsta detalj. Utvalda råvaror och skickliga händer har arbetat med materialet för att kunna skapa den unika formen och tunna kanten på handfatet som understryker linjerna i möblerna. Den matta glasyren är särskilt utvald för att garantera en lång livslängd.

Medvetna val

Våra möbler är tillverkade i hållbara och noggrant utvalda material, alla ekmöbler är i äkta trä, samtliga handtag är av metall och belysningen är energisnål LED-belysning. Vår grundtanke är att skapa möbler med rätt känsla som ska tålas att användas varje dag i många år framöver.

Westerbergs ingår i en av Nordens största badrumskoncerner. Huvudkontoret ligger i Halmstad, Sverige. Westerbergs har i mer än 30 år levt efter filosofin: så mycket välmående till så många som möjligt. Vi är ledande i Norden med ett heltäckande sortiment av massagebadkar och badkar, samt ett nytt sortiment spabad. Massagebadkaren bygger vi med stolthet i vår fabrik i Skene. Vi vill förmedla känslan av att befinna sig någonstans mellan dröm och verklighet. I badrummet, i ditt eget spabad, på altanen eller i ett hörn av trädgården

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

 

 

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen