Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Hygienic Flush blir standard hos Gustavsberg

Hygienic Flush blir standard hos Gustavsberg

april 6th, 2016 Posted in badkars Tags:

Gustavsbergs spolteknik Hygienic Flush har blivit oerhört populär och blir nu standard på toalettsortimentet. Det är en revolutionerande spolteknik som ökar hygienen i badrummet och gör det lättare att städa.

– Efterfrågan på Hygienic Flush har ökat stadigt ända sedan vi först lanserade tekniken för ett par år sedan. Det är helt enkelt rätt läge att ta steget fullt ut att göra Hygienic Flush till standard, säger Rebecca Duvemyr, PR Communication Manager på Villeroy Boch Gustavsberg.

Med en öppen spolkant elimineras alla smutsfällor och den smarta spolningen gör effektivt rent ända upp till den tunna, lättstädade hygienlisten. Det minimerar dessutom behovet av rengöringsmedel och underlättar renhållningen och gör att toalettstolen håller sig ren och fräsch längre.

Ett bredare sortiment

I samband med att Hygienic Flush blir standard på Gustavsbergs toalettsortiment breddas nu utbudet av både vägghängda och golvstående modeller med tekniken. Sedan tidigare har Gustavsberg även presenterat den nya designserien Estetic formgiven av Jon Eliason, även de modellerna kommer med Hygienic Flush.

– Med en öppen spolkant kommer man åt att städa överallt och toaletten spolar ända upp till kanten. På så vis håller sig skålen ren längre och du behöver använda mindre rengöringsmedel.

Gustavsberg kommer även fortsättningsvis att erbjuda toaletter med traditionell spolkant.

Hygienen framförallt

För många är toalettstolen det tråkigaste att städa i badrummet, det är svårt att komma åt bakom stolen och det finns många skrymslen där smuts kan fastna. Men de senaste åren har toaletten utvecklats och nya innovationer underlättar jobbet.

– Vi ställer allt högre krav på hygienen men vill lägga allt mindre tid på att städa. Genom att ha en toalett med öppen spolkant och kanske dessutom en vägghängd modell kan du spara mycket arbete på underlättad städning.

Gustavsberg erbjuder även den smutsavstötande ytbehandlingen Ceramicplus som tillval på utvalda serier. Den smutsavstötande ytan minimerar smuts som fastnar tackvare att vattnet pärlar sig på ytan och tar med sig smuts och kalk när det rinner av. Den smuts som ändå fastnar får inte fäste och är lätt att torka av.

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen