Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Villeroy & Boch Gustavsberg satsar på projekt

Villeroy & Boch Gustavsberg satsar på projekt

juni 21st, 2016 Posted in badkars Tags:

Nu stärker Villeroy Boch Gustavsberg sin säljorganisation med Thomas Göransson som KAM för större projekt. Hans huvudsakliga fokus kommer att vara att bygga långsiktiga relationer med fastighetsbolag och byggherrar samt att föra en kontinuerlig dialog med arkitekter och föreskrivare.

Thomas Göransson har arbetat med marknadsföring, kundutveckling och affärsutveckling under hela sin karriär. Senast inom ramen för ett eget företaget, men tidigare även på Telia Sonera, E.ON och SCA. På Villeroy Boch Gustavsberg är Thomas uppdrag att utveckla en partnerrelation med kunderna för att kunna skapa ett ännu bättre slutresultat.

– Ambitionen är att genom en utvecklad kundrelation kunna erbjuda den kunskap och de mervärden som vi har till såväl fastighetsbolag som arkitekter och föreskrivare. På så vis kan vi tillsammans bygga framtidens badrum, säger Thomas Göransson, KAM på Villeroy Boch Gustavsberg.

Thomas utgår ifrån Örebro men kommer att arbeta mot hela den svenska marknaden.

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen