Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Premiär! Westerbergs lanserar tre nya spabad.

Premiär! Westerbergs lanserar tre nya spabad.

september 30th, 2013 Posted in badkars Tags:

Förverkliga dina drömmar. Koppla av under stjärnorna. Westerbergs spa deluxe

Vi har byggt harmoni och välbefinnande i över trettio år. Nu flyttar vi ut under stjärnorna, månen och solen och lanserar tre nya spabad. Välkommen till trädgården, altanen eller bort till den vildvuxna gläntan. Njut av värme och massage. Koppla av tillsammans, småprata, lös livets stora frågor eller slut ögonen och dröm dig bort.

I våra tre utespa Relax, Deluxe och Luxury har vi valt ut den utrustning och massage som vi tycker att ett utespa ska ha. I vårt Westerbergs spa deluxe finns det fem sittplatser och en loungedel som ger plats för umgänge och samtal med familj och vänner.

Design för oss är mer än bara formgivning. Allt sitter i själva upplevelsen. Å en sidan samspelet mellan funktion och konstruktion, teknik och ergonomi, å andra sidan det avskalade skandinaviska formspråket. Inget onödigt – bara allting uttänkt i minsta detalj.

Välkommen till vår värld av massagebad och spabad.

Westerbergs ingår i en av Nordens största badrumskoncerner. Huvudkontoret ligger i Halmstad, Sverige. Vår massagebadkarsproduktion ligger i Skene i Västergötland. Företaget är verksamt med dotterbolag i Norden och ägs av Ratos AB som är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen