Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » bastunytt » Tylö gör det enklare att planera sin bastu!

Tylö gör det enklare att planera sin bastu!

januari 28th, 2013 Posted in bastunytt Tags:

Bastutillverkaren Tylös sortiment är ett av de mest kompletta på marknaden, och täcker allt från basturum, ångbastur, ångduschar och infrakabiner. För att underlätta arbetet med att planera sin bastu, oavsett om det handlar om placering i ett nybyggt eller existerande hem, har Tylö tagit fram ett lättarbetat och intuitivt webbaserat planeringsverktyg som fungerar i både PC- och Macmiljöer.

I planeringsverktyget skapar kunden med hjälp av anpassningsbara mallar och klickbara tillbehörsval en komplett bastu som passar i det tilltänkta utrymmet. Planeringsverktyget är uppbyggt i sju enkla steg där man när som helst kan spara ritningen för att fortsätta eller göra ändringar vid ett senare tillfälle.

Genom ett enkelt klick har man avslutningsvis möjligheten att skicka den färdiga ritningen som offertförfrågan till Tylös återförsäljare. Denne erhåller en tydlig och översiktlig ritning, inklusive önskade tillval. Baserat på den överskådliga informationen i offertförfrågan, kan återförsäljaren snabbt återkomma till kunden med en offert.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen