Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkar » Nytt Enklare och roligare sätt att bygga hus, upplev först bygg sedan

Nytt Enklare och roligare sätt att bygga hus, upplev först bygg sedan

mars 7th, 2011 Posted in badkar Tags:

NEIDHEIM AB – Hus med Vision, gör byggprocessen enklare och roligare.

Med kundens budget som utgångspunkt kan vi välja material och metoder som passar. Ett budgethus behöver inte vara sämre än ett icke budgethus. Ofta faller man för frestelsen att bara öka lyxgraden lite här och där, när man kommer till kassan kommer överraskningen.

Med vårt system att bygga har kunden full frihet att välja och kan se hur valen påverkar slutpriset.

Kunden gör sina val, och kan redigera så att budgeten passar.

Vi har delat in bygget i fyra delar, stommen, stommkompletteringar, inredning och energi.

Stommen är den delen som skall stå hela husets livslängd, en trästomme är billigare än en stenstomme, men en stenstomme är det mindre problem med, vi pratar om ca 15 % av huspriset, så att lägga lite extra här är en bra investering.

Nästa del, stommkompletteringar, är de delar av stommen som man lite senare brukar byta ut, t.ex. fönster, dörrar, vidskivor, hängrännor osv. Efter ett 20-tal år brukar det vara aktuellt och börja byta dessa detaljer beroende på kvalitet och material.

Inredning är i princip allt övrigt, köksinredning, badrumsinredning, väggbeklädnad, golv osv. I denna grupp är det lätt att förvilla sig in i kostnader. Kakel för 1 000 kr/m2, massivt trägolv för 1 200 kr/m2 och inte att prata om köksinredning där man kan göra av med hur mycket som. Det är ofta denna del av huset man renoverar oftast.

Den sista delen, energi, är för de flesta ganska tråkig del men tyvärr en kostnad som man dras med varje år efter byggets färdigställande.

Så, om kunden väljer någon av våra standardritningar på www.husmedvision.se eller väljer en egen ritning kan vi sätta samman en byggsats efter kundens budget och önskemål www.byggmedvision.eu

I sammanhanget vill vi på NEIDHEIM AB rekommendera alla som bygger sitt hus att alltid anlita en auktoriserad byggkontrollant för att kontrollera och därmed säkerställa kvaliteten.

Rickard Neidheim

Rickard Neidheim
rickard@neidheim.eu

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen