Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Framtidens toalett är här

Framtidens toalett är här

april 8th, 2016 Posted in badkars Tags:

Framtidens badrum står för hygien, komfort, hållbarhet och en innovativ design. Nu kommer duschtoaletten ViClean-L från Villeroy Boch till Sverige, som kombinerar en vägghängd toalett med en klassisk bidé.

– Duschtoaletten har varit en populär produkt i Japan länge och det har bara varit en tidsfråga innan den kommer hit. I dag ser vi att den blir allt mer populär i Europa, och det finns ett växande intresse här hemma i Sverige också, säger Rebecca Duvemyr, PR Communication Manager på Villeroy Boch Gustavsberg.


Kombinerar design och funktion

Duschtoaletten är en innovation där toalett och bidé möts. Med ViClean-L har de italienska designerna Daniel Debiasi och Federico Sandri kombinerat funktion med en design inspirerad av naturen. Det justerbara duschmunstycket kan ställas in för en behaglig vattenstråle och temperatur. Med en enkel fjärrkontroll kontrollerar användaren toalettens funktioner.

– Det medföljer en liten fjärrkontroll som fästs på väggen. Med hjälp av den kan du spola så som du önskar – men självklart finns också den klassiska spolknappen för den som önskar.


Komfort för alla

Med en dold anslutning för vatten och ström möter ViClean-L badrummets krav på modernitet såväl som estetik. Toaletten har dessutom en integrerad LED-belysning med nattfunktion. Den elektroniska duschtoaletten är användarvänlig och gör den dagliga hygien enklare och mer bekväm.

– Rengöring med vatten ger en mer skonsam behandling av känslig hud och minskar användningen av papper. Dessutom är det ett mycket bra stöd för personer med nedsatt rörlighet.

Villeroy Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Läs mer på www.gustavsberg.com

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen