Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Badrumsboken 2017 från Svedbergs är här.

Badrumsboken 2017 från Svedbergs är här.

mars 14th, 2017 Posted in badkars Tags:

Grattis säger vi till alla badrumsnördar, Svedbergs Badrumsbok 2017 är här. På 196 sidor bjuds det på badrumsmöbler, inspiration, tips och råd för allt som har med badrum att göra. Dessutom presenteras ett antal spännande nyheter.

Helhetsbild över sortimentet
Förutom de fem möbelserierna Forma, DK, Stil, Skapa och Intro får SiD (Svedbergs individual Design), bad och duschsortimentet stort utrymme.

– Med Badrumsboken vill vi ge våra kunder möjlighet att få en helhetsbild över vårt sortiment. Samtidigt som vi kan förmedla den känsla av formgivning, valfrihet och hantverk som vi står för, säger Stefan Svensson på Svedbergs.

Många intressanta nyheter
Flera nyheter lyfts fram i Badrumsboken. En av dem är möbelserien Intro. Det är rena linjer, det är praktiskt, det är plåt. En badrumsmöbel som tål tuffa tag. Annat nytt är att Stil fått en fasad front och nu finns i två nya bredder. Missa inte heller Sober och Imago, ett nytt spegelskåp och en spegel som går att få i många olika bredder och färger.

Satsning på duschsortiment
De senaste åren har duschsortimetet fått mer plats i Badrumsboken. Och det är en utveckling som fortsätter. Bland annat presenteras nu en ny vikdusch i serien Forsa, en frukt av samarbetet med designstudion Form Us With Love.
– Badrumsboken finns att hämta hos Svedbergs återförsäljare runt om i Norden. Det går också bra att beställa på svedbergs.se, avslutar Stefan.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen