Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Villeroy & Boch Gustavsberg på Nordbygg 2018

Villeroy & Boch Gustavsberg på Nordbygg 2018

april 9th, 2018 Posted in badkars Tags:

Nordbygg är Nordens största fackmässa för bygg- och fastighetsbranschen. Villeroy Boch Gustavsberg finns även i år representerade på mässan, nytt för i år är att man har två montrar, en för Villeroy Boch och en för Gustavsberg. Förutom produktnyheter visar man upp koncept och lösningar för olika projekt, samt pratar hållbarhetsfrågor. I montern pratar man även på temana; Vattenskador/Vattenfelsbrytaren, Energi- och Vattenbesparing, Hygien och Innovation.

I Gustavsbergs monter (A18:20) har man i år valt att fokusera på koncept och lösningar, samt hållbarhet. I montern kommer man även prata på temana: Vattenskador/Vattenfelsbrytaren, Energi- och Vattenbesparing, Hygien och Innovation.

En del kommande produktnyheter kommer presenteras, som t ex nya stålbadkar som lanseras till hösten. På mässan kan man prova hållbarheten på Gustavsbergs emalj med olika metoder. Man kommer även ha möjlighet att vara med och rösta fram möbelserien Graphics nya färg, som kommer lanseras under hösten 2018.

Man har även i montern byggt upp ett NKS och Akelius badrum, där man får följa Gustavsbergs roll genom hela projekten.

Gäst i montern: Efter lunch på onsdag den 10/4 och torsdag den 11/4 finns Roine Lindström på plats i montern. Roine som tidigare var anställd hos Länsförsäkringar Uppsala är expert inom Vattenskadeområdet och kommer svara på besökarnas frågor.

Det finns även möjlighet att tävla i ”Snabbast vinner” – tävlingen där den som monterar en vägghängd toalett med SupraFix snabbast vinner biobiljetter och T-shirts, men framförallt äran. Du kan även göra ett Quiz när du går runt i vår monter, med chans att vinna en el-cykel.

SupraFix

I Villeroy Bochs monter (A18:18) visas den nya kompletta badrumsserie Finion med sina smakfulla former, fina material och smarta funktioner. Finion ger ett elegant intryck och med sitt breda utbud av anpassningsbara alternativ finns det alla möjlighet att skapa ett lyxigt badrum. 

Finion

Duschtoaletten ViClean finns även i montern, där man testar funktionen. Med hjälp av en fjärrkontroll kan användaren individuellt styra vattnets tryck och temperatur. 

I montern finns en speciell lounge del med Quaryl möbler och lampor gjorda av Artis tvättställ, ett perfekt ställa att slå sig ner och diskutera framtida projekt på.

För biljetter till mässan, besök www.nordbygg.se

Nordbygg arrangeras den 10-13 april på Stockholmsmässan, Älvsjö. 

Villeroy Boch Gustavsberg finns i montrarna A18:18 och A18:20. 

Besök Villeroy Bochs hemsida

Besök Gustavsbergs hemsida 

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen