Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Nycirkus med zoom i Botkyrka

Nycirkus med zoom i Botkyrka

november 7th, 2015 Posted in badkars Tags:

I Botkyrka presenteras nu under Cirkusåret Botkyrka det senaste inom svensk nycirkus. Cirkuskompaniet Fan-atticks ger sin bejublade föreställning CAGE i Hallunda Folkets Hus den 22 och 23 oktober.

Nycirkuskompaniet Fan-atticks bildades 2003 och består av artisterna Anja Duchko-Zuber, Jonathan Priest och Olle Strandberg. Samtliga använder sina unika cirkusdiscipliner för att fånga och fascinera sin publik. Fan-atticks drivs av kärleken till cirkus som konstform och att genom kroppen och rummet hitta en länk till publiken. Alltifrån badkar via eld och akrobatik till rep och ljusdesign blir verktyg i deras strävan att skapa ett uttryck.
– Att uttrycka sig genom nycirkus är vårt sätt att underhålla vår publik med det som underhåller oss, säger Anja Duchko-Zuber.

Fan-atticks låter sig inspireras av filmiska uttryck och hittar därigenom nya tekniker att använda i nycirkusens språk.
– Vi använder cirkusen på samma sätt som film använder en zoomlins för att föra publiken närmare verkligheten, berättar Anja.

Föreställningen CAGE
Föreställningen CAGE är Fan-atticks tredje storproduktion. Tidigare har kompaniet satt upp ”Lost and Found” (2004) och ”I will runaway” (2006).

CAGE är en humoristisk, dynamisk och berörande cirkusshow som skildrar livets ljusa och mörka sidor. Det finns eld, vatten och känslomässig befrielse. Det är ett hotell med en egen personlighet. En plats där förstånd inte längre hyr ett rum. En plats på gränsen mellan sömn och verklighet. En plats där du kan checka in dina drömmar.

Datum/tid: 22 oktober kl. 19, 23 oktober kl. 19.
Plats: Folkets Hus Hallunda, Borgvägen 1, Norsborg.
Pris: 60 kr, 40 kr för unga under 18 år.
Bokning: www.cirkusaret.se, info tel. 08-599 07572.

Läs mer om Fan-atticks och deras senaste uppsättning CAGE på www.fan-atticks.com.

Om Cirkusåret i Botkyrka
Cirkusåret i Botkyrka 2008 är ett år då Botkyrka kommun synliggör och satsar extra på cirkus i kommunen. Cirkusintresserade i och utanför Botkyrka får möjlighet att ta del av svenska och internationella nycirkusföreställningar och cirkusen kommer att invadera gårdar, torg, skolor, fritidsgårdar och badstränder samt serveras som lördagsbrunch. Cirkusåret 2008 presenteras av Botkyrka kommun, Subtopia och Cirkus Cirkör.
Läs mer på www.cirkusaret.se.

Presskontakter
Carina Redzter, Subtopia, 08-599 07 540, 073-960 70 20, carina@subtopia.se.
Daniel Cedergren, Botkyrka kommun 08-530 630 98, 070-886 13 13, daniel.cedergren@botkyrka.se.
Ludvig Duregård, Cirkus Cirkör, 073-591 82 49, duregard@cirkor.se

Pressbilder
finns att ladda ner från www.cirkusaret.se.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen