Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Gustavsberg lanserar takduscharna Round och Square

Gustavsberg lanserar takduscharna Round och Square

oktober 3rd, 2017 Posted in badkars Tags:

Med de nya takduscharna Round och Square trollar du enkelt fram en avkopplande spakänsla i ditt badrum. Precis som namnen antyder så har Round ett runt formspråk, medan Square är fyrkantig. Den 250 mm stora takduschen ger ett generöst vattenflöde och med hand­duschens tre funktionella strålbilder kombineras smart funktion med en stund av välbefinnande. Båda modellerna finns i många olika paket tillsammans med en smart duschblandare från Gustavsberg.

Vi tillbringar närmare en timma om dagen i våra badrum, så det är inte konstigt att våra badrum är viktiga för oss. Dagens badrum är så mycket mer än bara ett utrymme för tvätt och toalettbesök. Badrummet har blivit ett socialt rum, där flera familjemedlemmar spendera tid tillsammans, men det är även en plats för avkoppling och återhämtning. Vi ser att takduschen har fått en större plats i våra badrum och vi investerar mer i en lyxigare takdusch än tidigare. Med relativt små medel, som till exempel en ny takdusch, kan du skapa en härlig spakänsla hemma i ditt egna badrum.

”- En tydlig trend vi ser inom duschvärlden är att fler väljer en takdusch när de bygger nytt, renoverar eller förnyar sitt badrum. Många satsar också på en bred, rejäl takdusch som med sitt generösa vattenflöde ger en skön och svårslagen duschupplevelse. Det är lyxigt med en stor härlig takdusch, det ger lite känslan av att stå under ett vattenfall och man får en rofylld och energigivande dusch”, säger Mattias Hermansson, Team Leader Product Management, Gustavsberg.

Gustavsbergs takduschar Round och Square håller högsta kvalitet, både när det gäller form och funktion. Takduscharna finns både som kompletta kit tillsammans med en duschblandare inkluderad i förpackningen, eller som separata takduschar som passar alla blandare med ½” duschanslutning uppåt.

De nya takduscharna Round och Square är supertunna och Ø250 mm eller 250×250 mm stora beroende på modell. De ger ett generöst vattenflöde och en behagligt avkopplande och njutningsfull duschupplevelse. Med hand­duschens tre funktionella strålbilder kombineras smart funktion med en stund av välbefinnande. För att maximera duschupplevelsen kan duschstången och takduschen anpassas helt individuellt för bästa komfort och funktionalitet – praktiskt när hela familjen använder sig av duschen.

Många smarta funktioner gör Round och Square till det självklara valet. Easy-Clean innebär att både tak- och handdusch är enkla att rengöra och designade med smarta duschmunstycken som gör att eventuella kalkavlagringar enkelt kan torkas bort. Även monteringen är enkel med ett flexibelt väggfäste som kan skruvas eller limmas på väggen.

Läs mer om de nya takduscharna Round och Square och hitta badrumsinspiration på vår hemsida.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen