Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » Höjdpunkter på Kanal 5 vecka 44-47

Höjdpunkter på Kanal 5 vecka 44-47

oktober 28th, 2016 Posted in badkars Tags:

Mom är tillbaka tisdag 1 november 21.30 med nya fjärde säsongen, fem dagar efter amerikansk sändning. 

I fjärde säsongen gästar Bradley Whitford som Bonnies pojkvän Adams (Adam spelas av William Fichtner) regissörskompis, som dricker för mycket för att det ska kännas ok för Bonnie. Med andra ord blir det en mini-återförening för de båda forna Vita huset-kollegorna Janney och Whitford (som spelade CJ Cregg och Josh Lyman i Aaron Sorkins klassiska TV-serie).

Dr Ken återkommer senare i höst!

Vecka 44

Sofias Änglar

Måndag 31 oktober 20.00

Caroline och Andreas började renovera sitt drömboende när de väntade sitt första barn. Men när dottern föddes med flera handikapp måste familjen tillbringa mycket tid på sjukhus, och drömhuset fick vänta. Två år senare föddes parets andra dotter, och Andreas försökte bygga färdigt huset. Men i januari 2016 omkom Andreas i en tragisk olycka. Världen rasade för Caroline, som nu är ensam med två små barn i ett kallt och oanpassat hus. Programledare: Mattias Särnholm, Johnnie Krigström, Sofia Wistam.
Svensk livsstilsserie från 2016. S07E09. Gratis på Dplay.

Criminal Minds

Måndag 31 oktober 21.00

JJ kommer hem och mår dåligt efter ett tufft fall, och hon bryter ihop och berättar för sin man om kidnappningen av två barn. S12E02. Dplay Premium.

Criminal Minds och Secrets and lies har uppehåll nästa vecka på grund av sändningen av I Trumpland med Filip och Fredrik. Programmen återvänder måndagen därefter.

Secrets and lies

Måndag 31 oktober 21.55

Eric upptäcker att han och Danny har mer gemensamt än han först trodde. De är nära att hitta Liam, men är inte de enda som letar efter honom. På jobbet missar Patrick att hoppa in för Eric i ett viktigt möte och ett enormt svek avslöjas. S02E04. Dplay Premium.

Wild Things Sverige

Tisdag 1 november 20.00

I kvällens program tävlar sambos. Fullt slagsmål utbryter mellan ankan och kycklingen i trädgårdslandet, djuren går loss på varandra med basebollträn i fruktträdgården och en gammal gris bjuder på en överraskning utöver det vanliga.

Expertkommentatorer: Johan Peterson och Peter Magnusson. S01E04. Gratis på Dplay.

The Big Bang Theory

Tisdag 1 november 21.00

Det blir översvämning i Amys lägenhet och hon ska bo hos Sheldon, Leonard och Penny, vilket naturligtvis inte går helt smärtfritt. Howard och Bernadette vill inte veta om deras kommande bebis är en pojke eller flicka och de blir upprörda när Raj får veta före dem.
Skådespelare: Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch. Amerikansk komediserie från 2016. S10E04. Dplay Premium.

Säsongsstart: Mom

Tisdag 1 november 21.30

Bonnie ångrar att hon låtit Adam flytta in när det visar sig att hans kompis som är regissör har uppenbara alkoholproblem.
Skådespelare: Anna Faris, Alison Janney, gästande: William Fichtner som Adam och Bradley Whitford som kompisen.
Amerikansk komediserie från 2016, startade 27 oktober i USA. S04E01. Dplay Premium.

Dr Ken återkommer senare i höst.

Black-ish

Tisdag 1 november 22.00

Dre har alltid strävat efter att hans familj ska likna de förebildsfamiljer som han såg på tv när han växte upp. När nyheten sprider sig att hans företag ska säga upp folk får Dre panik eftersom familjens rykte kommer att fläckas om han blir arbetslös. Samtidigt har Bow något att bevisa när hon ska arrangera skolauktionen och vägrar att be andra mammor om hjälp. Istället anlitar hon barnen som gör mer skada än nytta för familjens rykte.
Skådespelare: Tracee Ellis Ross, Anthony Anderson, Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin. Amerikansk komediserie från 2015.
S02E21. Dplay Premium.

The Middle

Tisdag 1 november 22.25

Sommarlovet har börjat för Sue och Axl och båda är tillbaka hemma. Men Frankie och Mike tycker att Sue och Axl är ute för mycket på nätterna och vill ha koll på var de är och då kommer Frankie på en idé för att veta var de är hela tiden.
Skådespelare: Patricia Heaton, Neil Flynn, Eden Sher, Atticus Shaffer, Charlie McDermott.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S07E23.

Arga snickaren

Onsdag 2 november 20.00

Ingmar bor i ett vackert hus som han har renoverat i över 20 år men som ändå aldrig blir färdigt. Det har resulterat i att alla hans förhållanden gått förlorade och inte ens hans söner vill bo kvar. Ingmar vet att han kommer bli ensam kvar i sitt renoveringskaos om inte Anders Öfvergård kliver in. S13E05. Gratis på Dplay.

Grey’s Anatomy

Onsdag 2 november 21.00

En bilolycka vid en begravning gör att en käbblande familj hamnar på sjukhuset. Tillbaka från New York hamnar Arizona i kläm mellan Alex och Andrew. Medan Ben får en ny föräldraroll hjälper Amelia Meredith och Maggie med ett problem.

S13E03. Dplay Premium.

Code Black

Onsdag 2 november 21.55

Willis, Mario och Heather utför en svår operation på en arbetare som fastnat under en panna som exploderade. Angus far försöker få en fullmakt gällande Mike som fortfarande ligger i koma. S02E03. Dplay Premium.

Tunnelbanan

Torsdag 3 november 20.00

Pirre och Anneli får larm om en man som ligger medvetslös på plattformen vid Slussen. Bella och Micho får larm om två killar som beter sig mycket aggressivt och försöker ta sig in i en förarhytt. Bella och Micho blir tvungna att kalla på ambulans när en man de omhändertagit plötsligt förlorar medvetandet. S04E11. Gratis på Dplay.

Wahlgrens värld

Torsdag 3 november 21.00

I veckans avsnitt tar Pernilla tag i något barnen skjutit upp i många år – barnen Wahlgren ska ta körkort.
Theo behöver nya kläder, men Bianca och Pernilla har väldigt olika syn på hur Theo ska klä sig.
Och så har det blivit dags för Pernillas årliga tjejfest med en del kända gäster och den här gången har Bianca planerat en speciell överraskning för Pernilla. S01E05. Gratis på Dplay.

Law Order Special Victims Unit

Torsdag 3 november 22.00

En övervakare grips för sexuella övergrepp på kvinnliga fångar men facket stöder honom och går till attack mot Barba och SVU.
Amerikansk kriminalserie från 2015. S17E22. Dplay Premium.

Film: The Proposal

Lördag 5 november 21.30

Inför hotet att bli utvisad från USA och mista sitt jobb som tuff förlagschef meddelar Margaret att hon ska gifta sig med sin assistent Andrew. Han ställer motvilligt upp, men bara på vissa villkor. Därefter beger sig det omaka paret sig till Alaska där de har fyra dagar på sig att övertyga Andrews familj och en nitisk immigrationstjänsteman om att det är äkta kärlek.
Skådespelare: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Malin Åkerman, Betty White, Mary Steenburgen, Craig T Nelson. Regi: Anne Fletcher.
Amerikansk romantisk komedifilm från 2009.

Film: Iron Man 3

Söndag 6 november 21.00

Den egensinnige men genialiske industrimagnaten Tony Stark/Iron Man ställs mot en fiende, The Mandarin, vars kraft inte har några gränser. När hela Starks värld slås i spillror beslutar han sig för att hitta den skyldige. Nu måste han mer än någonsin förlita sig på sina tekniska uppfinningar, sin genialitet och sin instinkt för att skydda de som står honom närmast och bekämpa ondskan.Skådespelare: Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Guy Pearce. Regi: Shane Black.
Amerikansk actionäventyrfilm från 2013.

Vecka 45

Sofias Änglar

Måndag 7 november 20.00

I maj 2010 hade höggravida Claudia precis fått iväg de tre barnen till skolan när hon skulle titta till sin man som låg och sov. Men när hon skulle kyssa honom godmorgon upptäckte hon att han hade avlidit i sömnen. Tiden efter det plötsliga dödsfallet blev kaotisk. För att försöka få en så fin nystart som möjligt med de fyra barnen flyttade Claudia till ett radhus i Västerås, men sorgen har varit förlamande och det har varken funnits tid, pengar eller kraft att ta hand om hemmet. Programledare: Mattias Särnholm, Johnnie Krigström, Sofia Wistam.
Svensk livsstilsserie från 2016. S07E10. Gratis på Dplay.

Dokumentär: I Trumpland med Filip Fredrik

Måndag 7 november 21.00

I november avgörs vem som blir USAs president, och en av världens mäktigaste personer. Republikanernas kandidat Donald Trump väcker starka känslor och reaktioner. Den stormrike entreprenören har gjort det ena kontroversiella uttalandet efter det andra. Men vilka är det som röstar på Trump? Filip och Fredrik besöker Virginia och det valdistrikt där Donald Trump har det absolut största stödet. Vi får en inblick i ett fattigt amerikanskt samhälle där Donald Trump av många ses som räddaren i nöden.
Programledare: Filip Hammar, Fredrik Wikingsson.
Svenskt dokumentärprogram från 2016. Gratis på Dplay.

Criminal Minds och Secrets and Lies är tillbaka nästa vecka.

Wild Things Sverige

Tisdag 8 november 20.00

I kvällens program tävlar bästisar tillsammans. Vänskapsbanden sätt på prov och det blir en hård kamp mellan rugbytjejer, rollspelsnördar, dansbandsfantaster och reggaetanter.

Christian och Emma (bäver), Karl och Thor (ekorre), Nepe och Rebecka (anka), Sainabou och Gerd (kyckling).

Expertkommentatorer: Johan Peterson och Peter Magnusson. S01E05. Gratis på Dplay.

The Big Bang Theory

Tisdag 8 november 21.00

Sheldon och Amy går genom en period av anpassning i sitt nya boendearrangemang. När Bernadette blir sjuk blir hon och Howard tvungna att semestra hemma och de tänker hålla det hemligt, ovetande om att Raj och Stuart har planerat att använda deras badkar.
Skådespelare: Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch. Amerikansk komediserie från 2016. S10E05. Dplay Premium.

Mom

Tisdag 8 november 21.30

Christy får erbjudande om ett lukrativt jobb i fastighetsbranschen. Och Adam är mycket nyfiken på Bonnies förflutna med kvinnor. S04E02. Dplay Premium.

Black-ish

Tisdag 8 november 22.00

Dre möter sonens coola vänner och blir glad över att hans son kan ha möjlighet till ett riktigt socialt liv. Bow irriterar sig på att Ruby, Zoey, Jack och Diane inte erkänner när saker går sönder runt om i huset och bestämmer sig för att ta itu med problemet.Skådespelare: Tracee Ellis Ross, Anthony Anderson, Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin. Amerikansk komediserie från 2015.
S02E22. Dplay Premium.

The Middle

Tisdag 8 november 22.25

Frankie glömmer att Bricks studentexamen bara är dagar bort och får bråttom. Brick upptäcker att låten han skulle sjunga vid ceremonin har slopats. Axl får ett jobb och finner sig bli hånad av en 10-årig kopia av sig själv.Skådespelare: Patricia Heaton, Neil Flynn, Eden Sher, Atticus Shaffer, Charlie McDermott.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S07E24.

Det var sjunde säsongens avslutning – nästa vecka startar The Middle säsong 8.

Trump vs Clinton – Filip Fredriks valvaka (live)

Tisdag 8 november 23.00

Århundradets fight. Den största, galnaste och mest påkostade showen hittills. Det är dags för det amerikanska presidentvalet. Kvinna mot man. Hillary Clinton eller Donald Trump. Inför presidentvalet den 8 november arrangerar Filip Hammar och Fredrik Wikingsson återigen en direktsänd valvaka med smarta gäster, de roligaste komikerna och de bästa analyserna.
Programledare: Filip Hammar, Fredrik Wikingsson.
Svenskt talkshowprogram från 2016.
Originaltitel: Trump vs Clinton – Filip Fredriks valvaka. Dplay.

Arga snickaren

Onsdag 9 november 20.00

Linda och Micke bor på en gammal hästgård utanför Tierp. Hela gården är full med halvfärdiga projekt och på vintern har de ingen värme eftersom ledningarna fryst sönder. Fukt och mögel är ett stort problem, men det största problemet är deras kantstötta relation. S13E06. Gratis på Dplay.

Grey’s Anatomy

Onsdag 9 november 21.00

Alex försöker göra det rätta men lyckas inte gripa tillfället. Jackson och April anpassar sig till sitt ”nya normala” med bebisen. Medan Meredith och Nathan försöker reda ut vad som händer mellan dem ifrågasätter Amelia tillståndet i sitt förhållande med Owen.

S13E04. Dplay Premium.

Code Black

Onsdag 9 november 21.55

Det är halloween och Willis, Noa och Elliott får rycka ut när det brinner i en gammal hemsökt teater, där människor samlats för att fira. S02E04. Dplay Premium.

Tunnelbanan

Torsdag 10 november 20.00

Mer information kommer snart.
S04E12. Gratis på Dplay.

Wahlgrens värld

Torsdag 10 november 21.00

Tre generationer, Pernilla, Bianca och Christina åker på weekendresa till västkusten. De besöker shoppingparadiset Ullared och får sig sedan en löddrig spaupplevelse i Falkenberg. Bianca tar tag i sin karriär och Pernilla besöker en tatueringsstudio. S01E06. Gratis på Dplay.

Säsongsavslutning: Law Order: Special Victims Unit

Torsdag 10 november 22.00

När undersökningen av övervakaren Gary Munson går allt djupare tar Munson och hans fackförbund till drastiska åtgärder som blir livshotande för Barba och SVU-gruppen. S17E23. Gratis på Dplay.

Artonde säsongen startar nästa vecka!

VM-kval: Frankrike – Sverige

Fredag 11 november 19.00

Direktsändning Frankrike – Sverige. Kval till fotbolls-VM i Ryssland 2018. Sverige spelar i grupp A tillsammans med Nederländerna, Frankrike, Bulgarien, Vitryssland och Luxemburg. Programledare: Karin Frick. Experter: Kim Källström och Simon Bank. Kommentatorer: Niklas Jarelind och Anders Svensson. Reporter: Jonas Karlsson.

Familjefilm: Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Lördag 12 november 17.05

På ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar syskonen Lucy, Edmund, Susan och Peter en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp. Där upptäcker de ett vackert och en gång fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar. Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen för att besegra Jadis och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse.
Skådespelare: William Moseley, Tilda Swinton, Georgie Henley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, James McAvoy, Jim Broadbent. Regi: Andrew Adamson.
Amerikansk fantasyfilm från 2005. Originaltitel: Chronicles of Narnia, The: The Lion, the Witch and the Wardrobe. (SVENSKT TAL).

Film: Sweet home Alabama

Lördag 12 november 21.30

Melanie Carmichael är på väg mot det perfekta livet. Sedan hon lämnade småstadstillvaron i Alabama har hon gjort kometkarriär och blivit en av New Yorks hetaste modedesigners. När stadens mest eftertraktade ungkarl, son till New Yorks borgmästare, friar till henne säger hon givetvis ja. Det är bara en liten hake – hon är redan gift.Skådespelare: Reese Witherspoon, Josh Lucas, Patrick Dempsey, Candice Bergen. Regi: Andy Tennant. Amerikansk komedifilm från 2002.

Film: Knowing

Söndag 13 november 21.00

En hemlighet har legat begravd under jorden i 50 år. En kryptisk lista som med kirurgisk precision har förutspått de största globala katastroferna under de senaste fem årtiondena. Hur skyddar man sig själv och sina nära och kära från nästa olycka på listan? Och hur förbereder man världen på den allra sista, slutgiltiga katastrofen?
Skådespelare: Nicolas Cage, Ben Mendelsohn, Terry Camilleri, Rose Byrne. Regi: Alex Proyas.
Amerikansk Sci-Fi thrillerfilm från 2009.

Vecka 46

Sofias Änglar

Måndag 14 november 20.00

Erika, Magnus och deras två små barn hade i november 2014 njutit av en semester i Thailand och var på väg hem till Sverige när Magnus plötsligt kollapsade på flygplanet. Sjukvårdsutbildad personal ombord kämpade för att återuppliva honom men hans liv gick inte att rädda. Erika och barnen kom hem till ett i grunden förändrat liv i det slitna huset på Gotland. Sofias änglar kommer dit för att underlätta vardagen för den hårt drabbade familjen. Programledare: Mattias Särnholm, Johnnie Krigström, Sofia Wistam.
Svensk livsstilsserie från 2016. S07E11. Gratis på Dplay.

Criminal Minds

Måndag 14 november 21.00

BAU-teamet välkomnar agenten Emily Prentiss tillbaka till gruppen och deras nya uppdrag blir att utreda vad som har hänt tre kvinnor som har försvunnit.
Skådespelare: AJ Cook, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Paget Brewster, Adam Rodriguez.
Amerikansk thrillerserie från 2016. S12E03. Dplay Premium.

Secrets and lies

Måndag 14 november 21.55

Eric upptäcker att Danny inte är den han verkar vara, och det kan kosta Cornell hennes jobb. Samtidigt avslöjar Cornell mer av Kates hemligheter för en intet ont anande Eric, som börjar ifrågasätta motiven även hos sina närmaste.
Skådespelare: Juliette Lewis, Michael Ealy, Terry O’Quinn, Mekia Cox, Charlie Barnett.
Amerikansk kriminaldramaserie från 2016. S02E05. Dplay Premium.

Wild Things Sverige

Tisdag 15 november 20.00

I kvällens program tävlar sambos. Militärer, ankor, poliser, och bävrar möts i en kamp som bjuder på snubbel, slagsmål och totalt kaos. I nya grenen Körsbärslunden flyger dessutom djuren bokstavligt talat i luften.

Expertkommentatorer: Johan Peterson och Peter Magnusson. S01E06. Gratis på Dplay.

The Big Bang Theory

Tisdag 15 november 21.00

Sheldon och Amy bjuder in till brunch. Penny blir mycket förvånad när hennes film Serial Apeist visar sig vara riktigt populär på seriebokskonventet.
Skådespelare: Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch. Amerikansk komediserie från 2016. S10E06. Dplay Premium.

Mom

Tisdag 15 november 21.30

Bonnie tror att hon har blivit oattraktiv när hon kommer på Adam med att röka på innan de ska ha sex, och Christy försöker ställa till rätta mellan dem. S04E03. Dplay Premium.

Black-ish

Tisdag 15 november 22.00

Influensan sprider sig i Johnson-hemmet och Dre som har viktiga ärenden på jobbet försöker undvika bacillen till varje pris. Ruby hamnar i karantän med Bow och hon lär sig en hel del om sin svärmor.Skådespelare: Tracee Ellis Ross, Anthony Anderson, Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin. Amerikansk komediserie från 2015.
S02E23. Dplay Premium.

Säsong 8: The Middle

Tisdag 15 november 22.25

Frankie and Mike ser fram emot att möta Axls flickvän April, men de upptäcker att kärleken verkligen är blind när April avslöjar ett udda personlighetsdrag. Sue sommarjobbar på Dollywood och upptäcker att hon gillar att agera och tänker därför byta huvudämne till teater. Brick ska börja high school och bestämmer sig för att göra en nystart för att inte betraktas som underlig.Skådespelare: Patricia Heaton, Neil Flynn, Eden Sher, Atticus Shaffer, Charlie McDermott.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S08E01.

Arga snickaren

Onsdag 16 november 20.00

I utkanten av Vallentuna bor Magnus och Anitta på en stor hästgård. Tillsammans har de sex barn och delar dessutom husrum med mormor. Det är kallt i huset som har trasiga gamla fönster och ett halvfärdigt tak. Det är rörigt inomhus och Anders får jobba hårt för att alla ska dra sitt strå till stacken. S13E07. Gratis på Dplay.

Grey’s Anatomy

Onsdag 16 november 21.00

Meredith och Bailey hamnar på kollisionskurs när bådas patienter behöver en levertransplantation. Amelia kämpar med att berätta viktiga nyheter för Owen.

S13E05. Dplay Premium.

Code Black

Onsdag 16 november 21.55

Mer information kommer snart, sänds 2 november i USA. S02E05. Dplay Premium.

Tunnelbanan

Torsdag 17 november 20.00

Mer information kommer snart.
S04E13. Gratis på Dplay.

Wahlgrens värld

Torsdag 17 november 21.00

I veckans avsnitt av Wahlgrens värld åker Pernilla på äventyr i skärgården, medan Bianca är i Göteborg för att träffa kärleken Phillipe. Pernilla ställer till med fest och bjuder in Dinos fyrfotade vänner till ett gläfsande hundkalas. Och så får Bianca prestationsångest när hon ska sjunga duett med Pernilla för en fullsatt restaurang på Djurö. S01E07. Gratis på Dplay.

Säsongsstart: Law Order: Special Victims Unit

Torsdag 17 november 22.00

En ung pojke hittas vandrade ensam i Central Park och sökandet efter hans föräldrar leder till häpnadsväckande bevis för en planerad attack mot staden. SVU arbetar med terrorisgruppen för att hitta de misstänkta. S18E01. Dplay Premium.

Film: Walk of shame

Fredag 18 november 22.00

Meghan är journalist på en lokal tv-station men har chans till drömjobbet. Men efter en vild natt, ett one-night stand och klädd i lite väl utmanande kläder är hon strandad någonstans i Los Angeles utan telefon, pengar och bil. Hur ska hon hinna i tid till den viktigaste jobbintervjun i sitt liv?
Skådespelare: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs. Regi: Steven Brill.
Amerikansk komedifilm från 2014.

Familjefilm: Berättelsen om Narnia – Prins Caspian

Lördag 19 november 17.05

Den andra filmen i Berättelsen om Narnia. Peter, Susan, Edmund, Lucy och det ståtliga lejonet Aslan, tillsammans med nya spännande Narnia-varelser och Prins Caspian, leder Narnias invånare på en otrolig resa för att återupprätta fred och ära i det förtrollade landet.
Skådespelare: Ben Barnes, William Moseley, Georgie Henley, Skandar Keynes. Svenska röster: Amelie Eiding, Annika Barklund, Jesper Salén, Göran Berlander, Felix Engström, Marie Richardson, Lucas Krüger. Regi: Andrew Adamson.
Amerikansk fantasyfilm från 2008.
Originaltitel: Chronicles of Narnia, The: Prince Caspian (SVENSKT TAL).

Film: Sherlock Holmes: A game of shadows

Lördag 19 november 21.30

När den österrikiska kronprinsen hittas död konstaterar Sherlock Holmes snabbt att det rör sig om mord och att detta är en del i en långt större konspiration som leds av det kriminella geniet professor Moriarty. Med hjälp av Sim, en spåkvinna som sitter på kunskap som kan vara nyckeln till mysteriet, tar Holmes och Watson upp jakten på Moriarty.Skådespelare: Robert Downey Jr, Jude Law, Jared Harris, Noomi Rapace. Regi: Guy Ritchie.
Amerikansk actionäventyrfilm från 2011.

Film: Music and lyrics

Söndag 20 november 21.00

Alex Fletcher är en före detta popstjärna som nu uppträder med en nostalgishow på karnevaler och nöjesparker. Han får chansen att komma tillbaka i rampljuset när en popdiva ber honom skriva en duett. Det enda problemet är att Alex aldrig har kunnat skriva låttexter. Som tur är träffar han Sophie som visar sig vara mycket begåvad när det gäller att skriva texter.Skådespelare: Hugh Grant, Drew Barrymore, Scott Porter. Regi: Marc Lawrence.
Amerikansk romantisk komedifilm från 2007.

Vecka 47

Sofias Änglar

Måndag 21 november 20.00

2011 köpte Jonas och Anki ett hus i Karlskoga och hade storartade renoveringsplaner. Men allting stannade av när Anki några år senare drabbades av extrem trötthet och feber som inte ville gå över. Hon sökte vård gång efter annan utan att få några svar. Sedan dess har symptomen bara blivit fler och svårare. Jonas och parets två barn är utom sig av oro, och samtidigt är Jonas bekymrad över att huset är en hälsofara eftersom de har mögel i källaren men varken pengar eller tid till sanering. Programledare: Mattias Särnholm, Johnnie Krigström, Sofia Wistam.
Svensk livsstilsserie från 2016. S07E12. Gratis på Dplay.

Criminal Minds

Måndag 21 november 21.00

En restaurangchef dödar sin pojkvän och gömmer hans kropp i skogen. Och en hemmafrus perfekta liv rasar samman när hennes man förlorar sitt jobb.
Skådespelare: AJ Cook, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Paget Brewster, Adam Rodriguez.
Amerikansk thrillerserie från 2016. S12E04. Dplay Premium.

Secrets and lies

Måndag 21 november 21.55

En mystisk besökare som hade en hemlig koppling till Kate dyker upp på Erics kontor och leder honom till en häpnadsväckande upptäckt. Detektiv Cornells exmake, Ethan, dyker upp oanmäld och han har tunga nyheter.
Skådespelare: Juliette Lewis, Michael Ealy, Terry O’Quinn, Mekia Cox, Charlie Barnett.
Amerikansk kriminaldramaserie från 2016. S02E06. Dplay Premium.

Wild Things Sverige

Tisdag 22 november 20.00

Elchocker, djur som flyger i luften, grisbajs och operakunskap. Denna vecka sätts familjebanden på svåra prov när hönsmammor , testosteronstinna mullvadar, ugglor, ekorrar samt svavelosande ankor ryker ihop.

Medverkande: Reza Morteza från Örebro (uggla), Marie Martin från Stockholm (mullvad), Ove Tobias från Stockholm (ekorre), Sandra Linda från Rimbo (anka).

Expertkommentatorer: Johan Peterson och Peter Magnusson. S01E07. Gratis på Dplay.

The Big Bang Theory

Tisdag 22 november 21.00

Mer information kommer snart.
Skådespelare: Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch. Amerikansk komediserie från 2016. S10E07. Dplay Premium.

Mom

Tisdag 22 november 21.30

Christy blir överlycklig när Violet förklarar att hon vill ha mer tid med sin mamma och Bonnie ligger i fejd med en missnöjd hyresgäst. S04E04. Dplay Premium.

Säsongsavslutning: Black-ish

Tisdag 22 november 22.00

Dre har fullt upp på jobbet och när han kommer hem hamnar han utmattad i tv-soffan och tittar på komediserien Good Times. Han somnar och i drömmen är han och hans familj med i den gamla komediserien från 70-talet.Skådespelare: Tracee Ellis Ross, Anthony Anderson, Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin. Amerikansk komediserie från 2015.
S02E24. Dplay Premium.

Black-ish säsong 3 dyker upp på Kanal 5 längre fram.

The Middle

Tisdag 22 november 22.25

Sue blir förkrossad när hon upptäcker att hon har blivit utslängd från college och Mike försöker komma till undsättning och få tillbaka hennes plats. Brick får en öroninfektion och Frankie gör allt för att lära honom hur man sväljer ett piller.Skådespelare: Patricia Heaton, Neil Flynn, Eden Sher, Atticus Shaffer, Charlie McDermott.
Amerikansk komediserie från 2015-2016. S08E02.

Säsongsavslutning: Arga snickaren

Onsdag 23 november 20.00

Jenny och Thomas har bott i sitt hus på Värmdö i tre år. Husrenoveringen har tärt så mycket på deras förhållande att båda två har gått in i väggen. Att hantera allt arbete samtidigt som ett bråkande par måste lära sig samarbeta blir en riktig utmaning för Anders Öfvergård. S13E08. Gratis på Dplay.

Grey’s Anatomy

Onsdag 23 november 21.00

Ett välbekant ansikte återvänder till sjukhuset. Catherine tvingar Bailey att fatta ett beslut om Alex. Amelia stöter på ett svårt fall på akuten.

S13E06. Dplay Premium.

Code Black

Onsdag 23 november 21.55

Mer information kommer snart, sänds 9 november i USA. S02E06. Dplay Premium.

Säsongsavslutning: Tunnelbanan

Torsdag 24 november 20.00

Mer information kommer snart.
S04E14. Gratis på Dplay.

Wahlgrens värld

Torsdag 24 november 21.00

I veckans av blir det fullt kaos i det Wahlgrenska hemmet när Pernilla agerar fotboll- och hockeymamma.

Bianca ska gå på mingel och Pernillas väninnor räcker ut några hjälpande händer. Och så talar Bianca och Pernilla ut om gammalt groll. S01E08. Gratis på Dplay.

Law Order: Special Victims Unit

Torsdag 24 november 22.00

Efter 16 år i fängelse blir en dömd våldtäktsman frikänd tack vare nya DNA-bevis. Men bara en dag senare kallas Fin till en ruskig brottsplats och måste återigen utreda mannen som han arresterade många år tidigare. S18E02. Dplay Premium.

Film: The International

Fredag 25 november 22.00

En envis agent på Interpol försöker ta fast en av världens mest inflytelserika finansmän som samarbetar med en våldsam och kriminell terroristorganisation. En assisterande distriktsåklagare från Manhattan blir agentens partner i jakten genom det korrupta rättssystemet. Deras envishet blir till besatthet då de blir stoppade och manipulerade av sina egna organisationer.
Skådespelare: Clive Owen, Naomi Watts, armin Mueller Stahl, Ulrich Thomsen. Regi: Tom Tykwer.
Amerikansk actiondramafilm från 2009.

Familjefilm: Harry Potter och de vises sten

Lördag 26 november 16.50

Föräldralöse Harry Potter bor hos sina elaka styvföräldrar och deras vidrige son. En helt ny värld öppnar sig för Harry när han får veta att hans föräldrar var berömda magiker och han får börja på Hogwarths Skola för Häxkonster Och Trolldom, en värld full av magi och spännande äventyr. Men Harry får också veta att hans föräldrar blev mördade och att Ondskan är ute efter honom.Skådespelare: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Robbie Coltrane, Richard Harris, Alan Rickman. Regi: Chris Columbus.
Amerikansk äventyrsfilm från 2001. Originaltitel: Harry Potter and the Sorcerer’s Stone.

Film: Pretty woman

Lördag 26 november 21.30

Edward är en framgångsrik affärsman. När han en kväll ger sig ut på Los Angeles gator kör han vilse. Då möter han den prostituerade Vivian. Hon visar sig vara raka motsatsen till hans tillrättalagda, korrekta person, och eftersom hon dessutom är både vacker och intelligent erbjuder Edward henne rollen som hans sällskapsdam. För Vivian öppnar sig en helt ny värld där vett och etikett och vackra kläder tillhör vardagen. För Edward öppnar sig en helt annan – kärlekens.
Skådespelare: Julia Roberts, Richard Gere, Jason Alexander. Regi: Garry Marshall.
Amerikansk romantisk dramafilm från 1990. 

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen