Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » bastunytt » A New Sensation på ISH Frankfurt

A New Sensation på ISH Frankfurt

februari 16th, 2015 Posted in bastunytt Tags:

Tylö introducerar en ny och mångfacetterad upplevelse med sitt nya Design Line rum Sensation. Sensation tar bastuupplevelsen långt ifrån det konventionella och erbjuder istället ljus, rymd, nya former och förhöjda upplevelser.

På kommande ISH-mässan i Frankfurt, som äger rum mellan den 10 och 14 mars kommer Tylö bland annat att ställa ut sin senaste version av Sensation – ett basturum som utmanar sinnebilden av en bastu. Sensation är utrustad med stora glaspartier och kan fås med diagonalt placerade lavar för utökad flexibilitet. För att ytterligare förstärka upplevelsen är Sensation också utrustad med en lutande bakre vägg, längs vilken ett porlande vattenfall rinner. Ytterligare detaljer som nämns är energisnål och stämningshöjande och indirekt LED-belysning i både vattenfall och under lavarna.

Övriga produktnyheter från Tylö är bland annat basturummet Vision, som för 2015 uppdateras för ytterligare flexibilitet och prestanda. I Tylös monter kommer också en ny ånggenerator att visas tillsammans med en ny generation avancerade kontrollpaneler.

Besök Tylö i monter D48 i Hall 3.0 på ISH i Frankfurt. För ytterligare information om Tylös produkter och högupplösta pressbilder, kontakta Tylö. 

Tylö AB har sedan 1950-talets början arbetat med att utveckla, tillverka och marknadsföra kvalitetsprodukter inom bastu, dusch och ångbad. Tylö har egen utvecklingsavdelning och tillverkar både detaljerna och sammanfogar helheten under eget tak i Halmstad. En Tylö-produkt är med andra ord ett säkert val när du vill njuta fullt ut av värme eller vatten, eller av en kombination av båda. Tylö exporterar idag till ett 90-tal länder runt om i världen.

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen