Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » OBOS planerar för exklusiva parhus i Borensberg

OBOS planerar för exklusiva parhus i Borensberg

maj 15th, 2018 Posted in badkars Tags:

I sjöstaden Borensberg utanför Motala kommer OBOS att bygga 4 exklusiva parhus.

Planeringen är i full gång för ett nytt, spännande OBOS-projekt i Borensberg, Motala. Hällalund är kommunens senaste tomtområde, och ligger i norra delen av Borensberg, mindre än en kilometer från centrum där kommunal och kommersiell service finns. 

– Borensberg är den pittoreska lilla sjöstaden dit man flyttar för att hitta lugnet samtidigt som man har nära till både Motala och Linköping, säger projektutvecklare Anna Bjerke. 

Kv Hällalund består av 4 parhus som sitter ihop med carport emellan. De 8 moderna bostäderna har en boarea på 120 kvadratmeter och håller en hög utgångsstandard med bland annat egen tvättstuga, vackert badkar i övervåningens badrum och takterrass. 

Det är definitivt bostäder som ger en exklusiv känsla, till en prislapp som faktiskt också är attraktiv, säger Anna. 

I utvecklingen av Kv Hällalund har man tagit hänsyn till omgivningarnas vackra blandskogsmiljö och planerat tomterna för att de ska upplevas som en förlängning av naturen.   

– Trädgården är färdig när man flyttar in, och här möts man av charmiga detaljer som en trampstensstig och en slänt prydd med Vintergröna, berättar Anna. Vi har också murat en odlingslåda som löper längs med hela baksidan, så att alla boende ska kunna ha sin egen lilla odlingshörna. 

De 8 bostäderna har en beräknad säljstart under våren 2018, och man tar in intresseanmälningar via projektets webbsida på obos.se

– Vi tror att dessa parhus väcker intresset kanske framför allt hos småbarnsfamiljer med ett par barn som letar efter ett modernt, bekvämt och färdigt boende med ett riktigt bra läge, avslutar Anna. 

För mer information

Anna Bjerke, Projektutvecklare OBOS
010-434 13 75, anna.bjerke@obos.se

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen