Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » ​Kv Årsringen i Stretered, Mölndal säljstartat

​Kv Årsringen i Stretered, Mölndal säljstartat

juli 6th, 2018 Posted in badkars Tags:

Nytt OBOS-kvarter växer fram med 10 unika villor i ett härligt läge nära Göteborg city.

Kv Årsringen är ett nytt, växande område cirka 1,5 mil söder om Göteborg city. Här bygger OBOS tio moderna 2-plansvillor som äganderätter med 5 rum och kök och den 4 juli gick säljstarten för de fem första villorna i projektet.

– Vi har haft ett stort tryck på dessa bostäderna och nu är det mäklaren som ser över vår intressentbank och kontaktar dem enligt en turordningslista, berättar projektutvecklare Marcus Gunnarsson.

De 10 villorna i Kv Årsringen har ett fint läge med förskola och skola inpå knuten, gångavstånd till Tulebosjöns vackra badplats – och nästan cykelavstånd till Göteborg.

– Ja, här har man onekligen närhet till både service, puls och natur, säger Marcus. Vi tror absolut att det är det härliga läget som lockar – kanske framför allt barnfamiljer – men vi har också fått mycket positiva kommentarer om husen vi kommer att bygga här.

Villorna har en boarea på 142 kvadratmeter, och är i sitt grundutförande inspirerat av de tvåplanshus som OBOS har byggt i Lindbacken, Uppsala.

– Vi har utgått från en känd hustyp men där vi adderat små detaljer för att ge husen en egen karaktär, framförallt den veranda som löper längs husets framsida som ger en lite amerikansk känsla, säger Marcus. Det ger verkligen huset ett unikt utseende och en charm som vi tror folk minns.

Invändigt har husen en ljus och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, dubbla badrum med möjlighet till badkar, stort allrum och tre sovrum.

– Det är onekligen ett hus med ”det lilla extra”, säger Marcus. Här vill vi att man ska känna att allting andas hög kvalité och vi har försökt att hålla en hög utgångsstandard på husen genom medvetna produkt -och materialval.

Utvändigt färdigställs framsidan av huset med veranda och carport, medan baksidan och trädgården lämnas grovplanerad för kunden.

– På så sätt får man som kund möjlighet att själv bestämma hur man vill ha sin täppa med ytskiktsmaterial, träd och växter. Genom det nästan 50 m² stora trallgolvet på baksidan, samt verandan på framsidan, så finns möjligheten till umgänge i solen redan vid inflyttning.

Kv Årsringen har en beräknad inflyttning till hösten 2019, och med bara drygt ett år kvar tror Marcus på ett fortsatt starkt intresse hos allmänheten.

– Utbudet av nyproducerade äganderätter i Göteborgsområdet är relativt begränsat så därför märker vi ett stort intresse för våra bostäder. Det är väldigt kul att få chansen att vara med och bygga i attraktiva områden och vi är övertygade om att de som får chansen att flytta in i ett av husen i Kv Årsringen blir väldigt nöjda, avslutar han.

För mer information
Marcus Gunnarsson, projektutvecklare OBOS
Tel: 070-600 46 90
marcus.gunnarsson@obos.se

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen