Inspiration badrum – Badkar Bubbelbad Badrumsbelysning Badrumsinredning Badrumsporslin Badrumstillbehör Bastu Ångbad Blandare Bänkskivor Dusch Golvvärme Handdukstorkar Kakel Natursten Mosaik Spabad Pooler
Hem » badkars » ​Alterna Badrum, Sveriges ledande varumärke för badrumsinredning, lanserar ny produktkatalog

​Alterna Badrum, Sveriges ledande varumärke för badrumsinredning, lanserar ny produktkatalog

oktober 8th, 2018 Posted in badkars Tags:

Alterna Badrum, ett av Sveriges ledande varumärken för badrumsinredning, lanserar nu 2018/2019 års produktkatalog. Katalogen innehåller ett komplett sortiment av badrumsmöbler och -inredning, utvecklat med fokus på både design och funktion. Alla produkter finns tillgängliga för snabb leverans via återförsäljare.

Inom Alterna Badrum finns allt från duschväggar och handdukstorkar till badrumsmöbler, badkar och tillbehör. Alla badrumsmöbler levereras färdigmonterade, och för duschväggarna finns flera lösningar där vissa kan beställas med skräddarsydda mått. Just duschar är ett fokusområde för Alterna Badrum som har 350 års erfarenhet av att jobba med glas. Bakom varumärket Alterna Badrum, som finns tillgängligt i hela Europa, står den franska industrikoncernen Saint-Gobain. De inledde sin verksamhet för drygt 350 år sedan med just glastillverkning.

– Användaren i fokus, det är utgångspunkten för Alterna Badrum, säger Gustav Mäehans, specialistsäljare på Alterna Badrum. Badrummet är ju en av hemmets viktigaste platser, ett rum som ska passa många behov och hålla under lång tid. Genom att ta hänsyn till både design och funktion, har Alterna Badrum byggt upp ett sortiment med hög kvalitet och enkla lösningar.

– Snabb leverans och färdigmonterade möbler är något vi vet uppskattas, både av installatörer och av slutkunder, fortsätter Gustav. Produkterna är även indelade i olika serier, anpassade för såväl olika smak som behov och storlek på badrummet.

Inom Alterna Badrum tas varje produkt fram med stor respekt för kvalitet och miljö.
Något som gäller både i design- och produktionsfasen. Koncernbolaget Saint-Gobain är till exempel ett av de bolag som har signerat FN:s avtal Global Compact. Ett avtal med
10 punkter för att skapa internationella principer kring ämnen relaterade till miljö och mänskliga rättigheter.

– Det borgar för ett hållbart badrum, både nu och i framtiden – i dubbel bemärkelse, avslutar Gustav Mäehans.

För beställning av katalogen från Alterna Badrum, besök www.alternabadrum.se eller utvalda återförsäljare. 

-->Länkpolare: SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen